Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αλλάζει στάση η κατηγορούμενη

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αλλάζει στάση η κατηγορούμενη

Δύο ημέρες πριν από την απολογία της - «Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί»

Αλλάζει στάση η κατηγορούμενη στην υπόθεση απαγωγής και ασέλγειας της μικρής καθώς δύο μέρες πριν την απολογία της προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση της απέναντι στο 10χρονο κορίτσι, αρνούμενη ότι την έβλαψε.

Δύο ημέρες πριν από την απολογία της στον ανακριτή, κατηγορούμενη για αρπαγή ανηλίκου, για ασέλγεια και πορνογραφία, η 33χρονη κοκκινομάλλα εξακολουθεί να μην αποδέχεται τις κατηγορίες και να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για να ελαφρύνει τη θέση της. Μιλώντας στο MEGA η γυναίκα που συνελήφθη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας, αρνείται ότι έβλαψε το παιδί.

«Ήταν παραμελημένη, βρώμικη και με σκισμένα ρούχα. Ήθελα να την φροντίσω. Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Στην αστυνομία ωστόσο φέρεται να ομολόγησε ότι όχι μόνο έδωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό ηρεμιστικά χάπια στο μικρό κορίτσι αλλά ότι προχώρησε και σε πράξη ασέλγειας σε βάρος του παιδιού. Τώρα όμως φαίνεται πως αλλάζει τακτική προσπαθώντας να «πέσει στα μαλακά».

Η 33χρονη αρνείται την ύπαρξη συνεργού και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων πίσω από την αρπαγή του κοριτσιού. Κάτι που οι διωκτικές αρχές ωστόσο εξετάζουν ενδελεχώς.

«Δεν έχω συνεργό ούτε υπάρχει κάποιο κύκλωμα. Σκηνοθετούν διάφορα σε βάρος μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί», ανέφερε η 33χρονη.

Λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπη με τον ανακριτή και αφού έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τη σύλληψή της, η 33χρονη τώρα ζητά συγνώμη. «Θέλω να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από την οικογένεια και είμαι έτοιμη να επανορθώσω με κάθε τρόπο», ανέφερε.

Η 33χρονη που κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή: mega