Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα

«Πωλείται έναντι 25 εκατ. ευρώ η ΚΑΕ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι προς πώληση, όπως είπε, σε συνέντευξη Τύπου.

«Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει βάλει στον Παναθηναϊκό πάνω από 470 εκατομμύρια ευρώ...Ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Είχα πει ότι την 1η Ιουλίου θα έδινα το μάνατζμεντ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου. Από αυτήν τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατ. ευρώ. Δεν είχαμε μπει ως τώρα σε διαδικασία αποτίμησης αυτού του τεράστιου μπραντ. Δεν θα πάρω τα λόγια μου πίσω. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης, χωρίς καμία παρέμβασή μου και με βάση τα έσοδα που θα έχει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος. Αυτοί θα τρέχουν από σήμερα τον Παναθηναϊκό».

«Ξεκινάω με τον Ερασιτέχνη. Κάποιοι έχουν αδυναμία στα λογιστικά. Παρέλαβα χρέος 3,6 εκατ. ευρώ. Το έχω ρίξει στα 550χιλ. ευρώ. Ποσό το οποίο είναι ρυθμισμένο. Παίζουμε στις μεγάλες κατηγορίες, πήραμε έναν τίτλο στο βόλεϊ ανδρών. Είμαι βέβαιος πως θα πάρουμε και το πρωτάθλημα. Αποτρέψαμε να δοθεί στον Ολυμπιακό ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά. Ο Παναθηναϊκός πάτησε γερά στα πόδια του. Είναι εδώ. Το κατάλαβαν και οι φίλοι και οι εχθροί. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών μας και το χαμόγελο των παιδιών που φορούν το τριφύλλι. Παίρνουμε αγάπη και χαρά από τον κόσμο».

Ήμουν βέβαιος  για το PAO ALIVE για τον κόσμο και τους επιφανείς Παναθηναϊκούς. Διαψεύστηκα. Είχαμε σχεδιάσει καμπάνια ύψους 2εκατ. ευρώ με τα ιερά είδωλα του συλλόγου. Με σποτ που έπαιξαν στο εξωτερικό. Οι ενέργειες δεν είχαν ανταπόκριση. Οι ειδικοί σύμβουλοι μας είχαν υποδείξει δύο ημερομηνίες για την Αυστραλία. Ήρθαν οι φονικές πυρκαγιές τον Γενάρη. Στην Αμερική μας είπαν να πάνε 25η Μαρτίου. Το ταξίδι ματαιώθηκε λόγω του κορωνοϊού».