Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Η εξέλιξη που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Η εξέλιξη που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας

Τι κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στο σημείο

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο φαίνεται πως έχει στα χέρια της η αστυνομία για την υπόθεση της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ υπάρχει κάμερα κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη δράστη να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Η εικόνα που έχει καταγραφεί δεν είναι τόσο καθαρή ώστε να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας ενώ την υπόθεση δυσκολεύει το γεγονός ότι φορούσε μάσκα και σκούφο.

Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε οι αρχές ελπίζουν ότι με ειδική επεξεργασία θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας, έστω εν μέρει, ούτως ώστε να βοηθήσουν την 34χρονη, θύμα της επίθεσης, να τη θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.

Στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει και η διαδρομή του οχήματος της γυναίκας καθώς σύμφωνα με τις πηγές του καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 34χρονη, λάθη που η Αστυνομία φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.