Άγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Ουάρντα

Άγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Ουάρντα

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής

Πρωτοφανές περιστατικό στην Λάρισα το απόγευμα της Παρασκευής (15/5). Ο πρώην πια άσος της ΑΕΛ, Αμρ Ουάρντα δέχθηκε επίθεση στην γέφυρα του Πηνειού, μπροστά από το café Ramblas, όπου βρισκόταν παρέα με τον φροντιστή της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες έκαναν τον περίπατό τους όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους μια παρέα τουλάχιστον δέκα ατόμων, με τρεις από αυτούς να του επιτίθενται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοί που τους επιτέθηκαν είναι πρώην οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ που του ζήτησαν το λόγο γιατί φεύγει από την ομάδα, φωνάζοντας χαρακτηριστικά «ρε ……μου@@@@νο ...γιατί φεύγεις από την ΑΕΛ; Τι έκανες;», όπως αναφέρει το gazzetta.gr

Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή

Ο Ουάρντα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο μπορεί να έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, οπότε μου επιτέθηκαν, καθώς είναι οι τελευταίες μου ημέρες εδώ και θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν τραυματίστηκα. Το άτομο το οποίο με συνόδευε έχει μώλωπες».