Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης και συνελήφθησαν τρία άτομα

Τρεις ημεδαποί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο Κρήτης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ημεδαπός κατά τον χρόνο που προμήθευε δύο ημεδαπούς ποσότητα ηρωίνης και συνελήφθησαν.

Ακολούθησε έλεγχος, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 0,9 γραμμάρια ηρωίνη, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του ανωτέρω ημεδαπού που προμήθευε τις ναρκωτικές ουσίες στους άλλους δύο επίσης ημεδαπούς.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 247 γραμμάρια ηρωίνη,
- 1 αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 20,2 γραμμάρια κοκαΐνη,
- 3 τσιγάρα καπνού, εμποτισμένα με ηρωίνη,
- Το χρηματικό ποσό των 1.865 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...