Κοροναϊός: Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απειλεί να «κλείσει» την Νέα Παραλία

Κοροναϊός: Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απειλεί να «κλείσει» την Νέα Παραλία

Δραστικά μέτρα μετά το πλήθος κόσμου που έκανε και σήμερα βόλτα στο παραλιακό μέτωπο

«Δεν θα αφήσω την πόλη να εκτίθεται σε οποιονδήποτε κίνδυνο», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφορικά με τον συνωστισμό που καταγράφηκε σήμερα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, παρά τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Ο κ. Ζέρβας είχε μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, αναφορικά με το θέμα, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. «Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον κ. Χαρδαλιά για το πρόβλημα της Νέας Παραλίας», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, όσο και για άλλες παρόμοιες περιοχές της χώρας, όπου παρατηρείται συνωστισμός με την άνοδο της θερμοκρασίας.

«Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο "plan B" και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία. Την κλείνουμε και τελείωσε», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δήμου Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στην παραλία, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή και τη δημοτική αστυνομία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

3
σχόλια
  1. avatar Στάθης

    Πάντως από την φωτογραφία δεν προκύπτει "συνωστισμός". Τέλος πάντων πού τοποθετεί το όριο της απόστασης που πρέπει να τηρούμε ο Τσιόδρας ύστερα από την ενδελεχή ανάλυση των δεδομένων; Στα 10, 20, ..., 100 μέτρα; Αμάν πια, θα φάμε τις σάρκες μας στο τέλος...

  2. avatar Γιώργος

    Στην Αγγλία ο Johnson άφησε τα πάρκα ανοιχτά , για περπάτημα καο εκγύμναση , για τόνωση του ανοσοποιητικού και εδω τι κανουν ??? Εκεισαν και τις εκκλησίες την ωρα που τα σουπερ μαρκερ εχουν μεσα 20 και 30 ανθρωπους

  3. avatar ΓΣΓ

    Άμα πια λυσαξατε με την παραλία! Όταν οι περιπατητες κρατούν τις αποστάσεις τους ο κίνδυνος είναι μικρότερος η ανύπαρκτος απ' ότι στο σούπερ μάρκετ η στη διαδρομή για την τράπεζα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...