Αρτοποιεία στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν ντελίβερι λόγω του κοροναϊού

Αρτοποιεία στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν ντελίβερι λόγω του κοροναϊού

Εξυπηρετούν τους πελάτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού

Ντελίβερι ψωμιού ξεκίνησαν να κάνουν σε πελάτες τους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του κοροναϊού, αρτοποιεία στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνει μιλώντας στην ιστοσελίδα grtimes.gr η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ», Έλσα Κουκουμέρια, είναι η στιγμή που πρέπει να λειτουργήσουμε διαφορετικά όλοι μας, αλλά χωρίς πανικό. «Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι, που δεν θέλουν να βγουν από το σπίτι, διότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και με γνώμονα την αλληλεγγύη, όσο έχουμε αυτήν την δυνατότητα και μπορούμε, προσπαθούμε να βοηθήσουμε» αναφέρει.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Επιπλέον, συμπληρώνει πως σιγά-σιγά αρκετοί είναι οι φούρνοι που θα ξεκινήσουν να προσφέρουν τη δυνατότητα για παράδοση κατ’ οίκον, πέρα από όσους ήδη έκαναν ντελίβερι, για όσο διαρκέσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό. «Ας μην ξεχνάμε ωστόσο, ότι υπάρχουν και επαγγελματίες, που δεν έχουν αρκετό προσωπικό για να μπορούν να προσφέρουν αυτή την δυνατότητα. Αλλά πιστεύω, πως δεν θα υπάρξει ούτε ένας που να του ζητηθεί να το κάνει και να το αρνηθεί» υπογραμμίζει.

Όσον αφορά την ανταπόκριση που είχε από τους καταναλωτές η συγκεκριμένη κίνηση, η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης αναφέρει πως ήταν αρκετά μεγάλη και μέρα με τη μέρα θα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, καθώς «θέλουμε δεν θέλουμε, ο κόσμος επηρεάζεται από την τηλεόραση και αν ακούει, ότι ανεβαίνουν τα κρούσματα – πράγματα που φυσικά απευχόμαστε όλοι – σίγουρα ο φόβος αυξάνεται».