Δολοφονία ιδιοκτήτη ταχυφαγείου: Στη φυλακή και ο τέταρτος αδελφός

Δολοφονία ιδιοκτήτη ταχυφαγείου: Στη φυλακή και ο τέταρτος αδελφός

Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του

Το δρόμο των φυλακών που πήραν ήδη από χθες τα τρία συγκατηγορούμενα αδέλφια του, ακολούθησε, μετά την απολογία του στην 4η τακτική ανακρίτρια και ο τελευταίος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 37χρονου, ο οποίος, απολογούμενος, φέρεται να κινήθηκε στην ίδια υπερασπιστική γραμμή με τα αδέλφια του, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος υποστήριξε πως πρόθεσή τους δεν ήταν να σκοτώσουν τον άτυχο επιχειρηματία αλλά να τον χτυπήσουν, επειδή είχε προηγηθεί η απόλυση του 32χρονου από το ψητοπωλείο και ακολούθησαν γραπτά μηνύματα με τον πρώην εργοδότη του που φαίνεται να όξυναν τα πνεύματα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ο 20χρονος -που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα κατά τον ξυλοδαρμό- κουβαλούσε πάνω του μαχαίρι.

Όλοι διώκονται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού (και επιπλέον ο 20χρονος για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία) ενώ για την παραπομπή τους σε δίκη θα αποφανθεί στο προσεχές διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.