Θα «έριχναν» στα στέκια των ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη 13 κιλά ηρωίνης

Θα «έριχναν» στα στέκια των ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη 13 κιλά ηρωίνης

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ένας συνεργός του

Ένας 28χρονος αλλοδαπός, ηγετικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και ένας 19χρονος Έλληνας, άμεσος συνεργός του 28χρονου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες εντοπίσθηκαν στην περιοχή του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη  να αποβιβάζονται από αμαξοστοιχία, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αθήνα και σε έρευνα χειραποσκευής τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 13 κιλών και 137 γραμμαρίων και τρία δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 879 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 28χρονος αποτελούσε ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος και είχε ως ρόλο την μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.