Προληπτικά μέτρα στο λιμάνι της Πάτρας για την αντιμετώπιση του κοροναϊού

Προληπτικά μέτρα στο λιμάνι της Πάτρας για την αντιμετώπιση του κοροναϊού

Την Τρίτη θα γίνει σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Αχαΐας με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Σε  ετοιμότητα βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές στην Πάτρα μετά και την εμφάνιση ύποπτου κρούσματος που νοσηλεύεται στο Πανεπιστήμιο του Ρίο, όταν ασθενής από την Ιταλία εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού.

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρίσκεται στην Πάτρα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και υπεύθυνο για θέματα δημόσιας υγείας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπο Μπονάνο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο ο Χαράλαμπος Μπονάνος, «τα μέλη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ συναντήθηκαν σήμερα με τους επόπτες δημόσιας υγείας και μας ενημέρωσαν για τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρουμε, ενώ αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Αχαΐας».

Στην σύσκεψη αυτή, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση όλων όσοι δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λαμβάνονται ενάντια στον κοροναϊό.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Χαράλαμπος Μπονάνος, σχετικά με την αυριανή σύσκεψη, «τα πάντα πρέπει να γίνονται με σοβαρότητα και πρωτίστως με την γνώμη των ειδικών.»

Παρακαλούμε περιμένετε ...