Έγκλημα στη Βάρη: «Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός, ο ένας πίσω από τον άλλον»

Έγκλημα στη Βάρη: «Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός, ο ένας πίσω από τον άλλον»

Η μαρτυρία του ανθρώπου που είδε να περνούν μπροστά του οι τέσσερις εκτελεστές

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open σχετικά με τη δράση των επαγγελματιών εκτελεστών της Βάρης, το απόγευμα της Κυριακής, σε ταβέρνα της περιοχής.

Στο ρεπορτάζ διακρίνεται βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει το μαύρο τζιπ με τους τέσσερις εκτελεστές ελάχιστα λεπτά μετά τη δολοφονία στην ταβέρνα στη Βάρη να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται από την περιοχή. Το υλικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος και εξετάζεται από τις Αρχές.

Επίσης, μιλά και ο άνθρωπος που είδε να περνούν μπροστά του οι εκτελεστές πριν και μετά τη δολοφονία:

«Βλέπω και κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός, σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στην Βάρης, έβαλαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει προς την Βάρης – Κορωπίου. Η βόλτα του πρέπει να κράτησε επτά με οκτώ λεπτά και μετά από δυο λεπτά, μέχρι να πάνε να κάνουν τη ζημιά και να γυρίσουν» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος σε άτομο που μπήκε στην ταβέρνα πριν τη δολοφονία και φέρεται να έκανε κατόπτευση του χώρου.

«Σα να έβλεπα την αλλαγή στον άγνωστο στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι. Δεν είχαν πολλά λόγια, δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ο ένας πίσω από τον άλλον, σε απόσταση μισό μέτρο» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να χρησιμοποίησαν κατά την εφαρμογή του σχεδίου τους δυο οχήματα. Πρόκειται για το μαύρο τζιπ, το οποίο φαίνεται στο βίντεο του Open και ένα ασημί σεντάν το οποίο ακολουθεί σε κοντινή απόσταση το τζιπ, και τα δυο έχουν φιμέ τζάμια.

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το σπίτι των θυμάτων και τις επαφές τους στην Ελλάδα ενώ δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στα δύο θύματα, έχουν παραδοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς είναι κλειδωμένα με κωδικό. Εξετάζονται επίσης ένα μπρελόκ με κλειδιά και μια πιστωτική κάρτα.