Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στη Βάρη: «Οι πυροβολισμοί ήταν ασταμάτητοι. Ο ένας έπεσε αμέσως νεκρός στην καρέκλα που καθόταν!»

Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στη Βάρη: «Οι πυροβολισμοί ήταν ασταμάτητοι. Ο ένας έπεσε αμέσως νεκρός στην καρέκλα που καθόταν!»

Ποια ήταν τα θύματα

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής όταν δύο άνδρες με πολυβόλα μπήκαν σε ταβέρνα στη Βάρη και εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο άνδρες.

Όλα συνέβησαν στις 18:30 όταν δύο άνδρες πυροβόλησαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο άνδρες, οι οποίοι έτρωγαν με τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους.

Συγεκριμένα, στο τραπέζι γευμάτιζαν δύο ζευγάρια με δύο παιδιά.

Αμέσως μετά τα πυρά ένας Σλοβένος κατέληξε στην καρέκλα και ο δεύτερος, με καταγωγή από το Μαυροβούνιο, αν και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κατέληξε στο νοσοκομείο.

Τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας ενώ η γυναίκα του ενός άνδρα είναι βαριά τραυματισμένη.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

«Αυτό που ζήσαμε θύμιζε αμερικανική ταινία! Ξαφνικά μπήκαν δυο άνδρες και άρχισαν να πυροβολούν! Οι πυροβολισμοί ήταν ασταμάτητοι! Τα παιδάκια τους ούρλιαζαν! Ο ένας έπεσε αμέσως νεκρός στην καρέκλα που καθόταν!», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Ποια ήταν τα θύματα

Σερβικά ΜΜΕ αποδίδουν τη δολοφονική επίθεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζικων ομάδων από το Μαυροβούνιο.

Τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν ανήκαν σε μαφιόζικη φατρία που αποκαλείται «Σκάλιαρι», διατείνεται στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Novosti του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα θύματα ονομάζονταν Ίγκορ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς και ήταν ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι».

Για τον Ίγκορ Ντέντοβιτς εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απόπειρα δολοφονίας, που εξέδωσαν οι αρχές του Μαυροβουνίου το 2016, μετέδωσε η σερβική δημόσια τηλεόραση RTS.

Η λεγόμενη «Σκάλιαρι» είναι μια από τις δύο ισχυρές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στο Μαυροβούνιο. Η άλλη αποκαλείται από τις διωκτικές αρχές ως φατρία «Καβάτσκι».