Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη: Δεν σπάνε την σιωπή τους οι χήρες των θυμάτων

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη: Δεν σπάνε την σιωπή τους οι χήρες των θυμάτων

Τα ανήλικα παιδιά, που ήταν μπροστά στο σκηνικό της εν ψυχρώ δολοφονίας, παρακολουθούνται από ψυχολόγους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των εκτελεστών που εισέβαλαν το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα στη Βάρη και σκότωσαν δύο άνδρες ενώ τραυμάτισαν τη σύζυγο του ενός.

Οι δύο γυναίκες των εκτελεσθέντων, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, όχι μόνο δε δίνουν στοιχεία για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη διπλή μαφιόζικη επίθεση, αλλά έφτασαν σε σημείο να πουν ότι δε θυμούνται πού έμεναν οι άνδρες τους στην Αθήνα, όπου ζούσαν τους τελευταίους τουλάχιστον οκτώ μήνες.

Αυτό που είπαν είναι ότι, είχαν έρθει στην Ελλάδα για να περάσουν τις γιορτές οικογενειακά και πως δεν ήξεραν την περιοχή ούτε και τη διεύθυνση όπου έμεναν. Ανέφεραν, επίσης ότι, οι μετακινήσεις τους γίνονται με διερχόμενα ταξί και όχι μέσω κάποιας εταιρείας.

Η σύζυγος του θύματος που ήταν τραυματισμένη πήρε εξιτήριο ενώ και τα δύο ανήλικα παιδιά παρακολουθούνται από ψυχολόγους καθώς ήταν μπροστά στο σκηνικό της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Τα θύματα, ήταν διεθνώς καταζητούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών.

Τα θύματα ονομάζονταν Ίγκορ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς και ήταν ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι», σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για έναν 44χρονο Σλοβένο και έναν συνομήλικό του από το Μαυροβούνιο που, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, σε βάρος τους εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης, μετά από την έκδοση «Ερυθράς Αγγελίας» από την Αστυνομία του Μαυροβουνίου.