Θεσπιές Βοιωτίας: «Αν δεν είχα πυροβολήσει, θα ήμουν εγώ νεκρός»

Θεσπιές Βοιωτίας: «Αν δεν είχα πυροβολήσει, θα ήμουν εγώ νεκρός»

Τι είπε ο 66χρονος κατηγορούμενος για το διπλό φονικό πατέρα και γιου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος

Την προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας, αποφάσισαν σήμερα ανακριτής και εισαγγελέας, σε ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Αντίθετα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι δυο συγκατηγορούμενοί του, υπάλληλοι της εταιρείας του, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

«Αν δεν είχα πυροβολήσει θα ήμουν εγώ νεκρός» φέρεται να υποστήριξε ο 66χρονος κατηγορούμενος στον ανακριτή της Θήβας ενώ ο αδερφός του νεκρού ιδιοκτήτη της αντίπαλης εταιρείας security έκανε λόγο για στημένη ενέδρα:

«Μας την είχαν στημένη! Φυλάγανε πότε θα πήγαινε ο αδερφός μου. Είναι εγκληματίες. Είναι φονιάδες» τόνισε στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Φονικό για ασήμαντη αφορμή

Το άγριο φονικό, υπενθυμίζουμε ότι έγινε για ασήμαντη αφορμή.

Πατέρας και ο γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου, ωστόσο ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, ο ανηψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δύο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι πυροβολισμοί με τη μοιραία κατάληξη.