Φονικό στη Βοιωτία: Η συμπλοκή δύο ομάδων Security οδήγησε στο θάνατο πατέρα και γιο

Φονικό στη Βοιωτία: Η συμπλοκή δύο ομάδων Security οδήγησε στο θάνατο πατέρα και γιο

Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Νεκροί από τα πυρά ανταγωνιστών στο χώρο των εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφάλειας έπεσαν ο 65χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας Security και ο 32χρονος γιος του, ενώ τραυματίστηκε ο 52χρονος ανιψιός του πρώτου, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, όλα ξεκίνησαν έξω από το 3ο Γυμνάσιο Θεσπιών, όταν ο ιδιοκτήτης εταιρείας Security επιχείρησε με τον γιο του και έναν ανιψιό του να τοποθετήσουν πινακίδα, ότι το σχολείο φυλάσσεται από τη δική τους εταιρεία.

Εκεί όμως τους είχαν στήσει ενέδρα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, τέσσερα άτομα από ανταγωνιστική εταιρεία, που επέβαιναν σε βανάκι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε, ότι τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο βανάκι, άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Από τις σφαίρες τους έπεσαν νεκροί ο 65χρονος ιδιοκτήτης της μίας εκ των δύο εταιρειών Security και ο 32χρονος γιος τους, ενώ τραυματίστηκε ο 52χρονος ανιψιός του πρώτου. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 52χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια διακομίστηκε στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τρεις συλλήψεις για το διπλό φονικό

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow.gr, συνελήφθησαν τρία άτομα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θύματα και θύτες ήταν ιδιοκτήτες ανταγωνιστικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας.