Φονικό στη Βοιωτία: Ο ανταγωνισμός είχε οδηγήσει αρκετές φορές σε ακραίες συμπεριφορές

Φονικό στη Βοιωτία: Ο ανταγωνισμός είχε οδηγήσει αρκετές φορές σε ακραίες συμπεριφορές

Η συνεργασία ανάμεσα σε θείο και ανιψιό χάλασε και οδήγησε στο έγκλημα

Σε σοκ παραμένει η κοινωνία στις Θεσπιές Βοιωτίας μετά το άγριο φονικό που ξέσπασε ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειάς με απολογισμό τον θάνατο δυο ανθρώπων.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας μιας διαφημιστικής πινακίδας εταιρείας σεκιούριτι η οποία είχε τοποθετηθεί έξω από σχολείο της περιοχής.

Πατέρας και ο γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου, ωστόσο ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο ανιψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δύο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει αυτή της δικής του εταιρείας με αποτέλεσμα να αρχίσει διαμάχη ανάμεσα τους και να καταλήξει σε πυροβολισμούς με μοιραία κατάληξη για πατέρα και γιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας και ο γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι στην οποία μετείχε και ο ανιψιός. Προέκυψαν διαφωνίες και η επαγγελματική συνεργασία χάλασε, με αποτέλεσμα ο ανιψιός να βρεθεί εκτός της εταιρείας και να ξεκινήσει «βεντέτα» ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και o ανταγωνισμός ανάμεσα σε θείο και ανιψιό είχε οδηγήσει αρκετές φορές σε ακραίες συμπεριφορές στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν από το σημείο σκάγια από καραμπίνα και κάλυκες από 9αρι όπλο ενώ ο 33χρονος ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος φέρει διαμπερές τραύμα από τον πυροβολισμό.