Φονικό στη Βοιωτία: Η επαγγελματική σχέση που «χάλασε» και οδήγησε στο έγκλημα

Φονικό στη Βοιωτία: Η επαγγελματική σχέση που «χάλασε» και οδήγησε στο έγκλημα

Το κατέβασμα μία διαφημιστικής πινακίδας στάθηκε αφορμή για τους πυροβολισμούς με τους δύο νεκρούς

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο, τις εξελίξεις γύρω από το φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων, πατέρα και γιού.

Οι Αρχές περιμένουν να εξετάσουν τα δύο άτομα που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας είναι ο ανηψιός του άτυχου άνδρα που έπεσε νεκρός ενώ ερευνώνται δύο επιπλέον άτομα για τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και ο γιος που έπεσαν νεκροί, είχαν εταιρεία σεκιούριτι στην οποία μετείχε και ο ανιψιός. Προέκυψαν διαφωνίες και η επαγγελματική συνεργασία χάλασε, με αποτέλεσμα ο ανηψιός να βρεθεί εκτός της εταιρείας και να ξεκινήσει «βεντέτα» ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας και ο γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου, ωστόσο ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανηψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δύο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι πυροβολισμοί με τη μοιραία κατάληξη.

Δείτε σχετικό βίντεο από το permissos.gr: