Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία 31χρονης στην Κρήτη

Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία 31χρονης στην Κρήτη

Αρνείται ότι ομολόγησε στην Αστυνομία και ισχυρίζεται ότι μόνο καυγάδισε μαζί της

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε από τις εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου, ο 40χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία 31χρονης, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι της στον Κατσαμπά Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, ο κατηγορούμενος πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αφού ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία, αποχώρησε προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρνούνται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος δεν ομολόγησε στην Αστυνομια, ότι την σκότωσε, αλλά ότι υπήρξε καβγάς και πάνω στον καβγά την ταρακούνησε δυνατά. Επίσης, όπως πάντα υποστηρίζει η πλευρά του κατηγορουμένου, μετά τον καβγά ο ίδιος έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας την κοπέλα ζωντανή.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, προέκυψε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία. Η πλευρά του κατηγορουμένου ωστόσο αντικρούει την συγκεκριμένη τοποθέτηση, υποστηρίζοντας ότι το έγγραφο από την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει ως αίτιά θανάτου της 31χρονης τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόνο αυτό.