Συνελήφθη 40χρονος για την δολοφονία 31χρονης στην Κρήτη

Συνελήφθη 40χρονος για την δολοφονία 31χρονης στην Κρήτη

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά Ηρακλείου

Ένας 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατηγορούμενος για την δολοφονία 31χρονης.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr, η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά Ηρακλείου. Στη σορό της διενεργήθηκε νεκροψία–νεκροτομή και όπως προέκυψε από τα πρώτα ευρήματα, είχε υποστεί θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ στο σώμα της εντοπίστηκαν και σημάδια πάλης.

Η 31χρονη ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και αρχικά είχε εκτιμηθεί, ότι ο θάνατός της είχε προέλθει από υπερβολική δόση ηρωίνης, καθώς δίπλα στο πτώμα της βρέθηκαν σύνεργα χρήσης της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν ως ύποπτο για τον θάνατο της 31χρονης τον 40χρονο, με τον οποίο η άτυχη γυναίκα διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Ως προς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 31χρονη έχασε τη ζωής της, εκτιμάται από την αστυνομία, ότι το ζευγάρι, χρήστες ναρκωτικών και οι δύο, καυγάδισε έντονα για άγνωστη αιτία και στη διάρκεια του καυγά ο κατ’ ομολογία δράστης πιθανότατα τη χτύπησε προκαλώντας τις θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.