Τραγωδία στην Κατερίνη: Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στον εντοπισμό του μοιραίου αυτοκινήτου

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στον εντοπισμό του μοιραίου αυτοκινήτου

Το βίντεο που κατέγραψε τις τελευταίες εικόνες του οχήματος όπου επέβαιναν μητέρα και κόρη

Η τοπική κοινωνία της Κατερίνης παραμένει συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία με θύματα την 45χρονη μητέρα και τη 17χρονη κόρη της, που είχαν εξαφανιστεί από τις 8 Νοεμβρίου.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης - Ελασσόνας, από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε τις δύο σορούς, ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος με πολλαπλές τραυματικές κακώσεις ενώ η τροχαία εκτιμά ότι διέσχισε κάθετα το οδόστρωμα και δεν υπάρχουν εμφανή ίχνη φρεναρίσματος.

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Alpha, δημοσιεύονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τις τελευταίες εικόνες του μπλε αυτοκινήτου που οδηγεί η γυναίκα στο Μοσχοχώρι, πριν τη «βουτιά θανάτου».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του Alpha, η αστυνομία θα εξετάσει το αυτοκίνητο για να διαπιστωθεί πώς κατέληξε στη χαράδρα. Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ρεπορτάζ, η μητέρα αδυνατούσε να διαχειρίζεται όλη αυτήν την κατάσταση με το πρόβλημα υγείας της μικρής και μάλιστα στις 8 Νοεμβρίου,επικοινώνησε με το σύζυγό της που εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, ουσιαστικά προανναγέλλοντας την τραγική εξέλιξη.

Η αστυνομία αρχικά είχε παραπλανηθεί καθώς έψαχνε λάθος αυτοκίνητο, αλλά χάρη στην αποκάλυψη της εκπομπής του Alpha «Φως στο Τούνελ» με το βίντεο και την κατεύθυνση του αυτοκινήτου, ξετυλίχθηκε το κουβάρι της τραγικής υπόθεσης.

Η κηδεία μητέρας και κόρης θα γίνει στον ιερό ναό Αγίας Άννας στην Κατερίνη την Τρίτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τον Alpha: