Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

Τραγικό τέλος στην υπόθεση

Νεκρές σε χαράδρα εντοπίστηκαν η 17χρονη και η μητέρα της που είχαν εξαφανιστεί πριν λίγες ημέρες στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης - Ελασσόνας.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

(Πηγή εξωτερικής φωτογραφίαςκαι βίντεο  lefteria.blogspot)

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΑΝΟΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΔΙ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΤΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΠΗΥΔΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΥΩΝ ΜΟΛΟΤΩΦ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ

Παρακαλούμε περιμένετε ...