Euroleague: Να συνεχίσει το σερί νικών θέλει ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Να συνεχίσει το σερί νικών θέλει ο Παναθηναϊκός

Υποδέχεται την Άλμπα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε (14/1, 21:00) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Άλμπα Βερολίνου με στόχο να αυξήσει το φοβερό του ποσοστό κάθε φορά που φιλοξενεί γερμανική ομάδα για την διοργάνωση της EuroLeague.

Για την ακρίβεια οι «πράσινοι» άγγιξαν το τέλειο αφού σε 11 ματς μέτρησαν 10 νίκες! Όπερ και σημαίνει ποσοστό επιτυχίας που φτάνει στο 91% !! Αν μη τι άλλο είναι και αυτό ένα στοιχείο που αξίζει να υπογραμμίσει κάποιος ενόψει της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική της φετινής Euroleague.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» εκτός σοβαρού απροόπτου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τζίμερ Φρεντέτ που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα και μέχρι χθες έκανε θεραπεία. Δεδομένου ότι την επόμενη εβδομάδα υπάρχει διπλή κρίσιμη αγωνιστική, που θα βρει τον Παναθηναϊκό σε Κάουνας και Μόναχο, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αναμένεται να προφυλαχθεί.

Προβλήματα έχει και η Άλμπα, που είναι προτελευταία με ρεκόρ 1-6, αλλά μάλλον αδικείται από το ρεκόρ της γιατί έχει κάνει ως επί το πλείστον καλές εμφανίσεις. Ο Αΐτο Ρενέσες δεν υπολογίζει στους Πέιτον Σίβα και Τάιλερ Κάβανο.