Φονικό στα Μέγαρα: «Ο άνδρας μου μπήκε μπροστά για να με σώσει και να μην σκοτωθώ»

Φονικό στα Μέγαρα: «Ο άνδρας μου μπήκε μπροστά για να με σώσει και να μην σκοτωθώ»

«Δεν θυμάμαι τι έκανα, το μυαλό μου είχε θολώσει», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Εν βρασμώ ψυχικής ορμής υποστηρίζει ότι ήταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγο του θύματος, μέσα στο σπίτι τους, το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα, σε ένα έγκλημα που έγινε μπροστά στο τρίχρονο παιδί της οικογένειας.

Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος και οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί ενώ η γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Open, ο 50χρονος φέρεται να έχει παραδεχθεί το έγκλημα.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα, το μυαλό μου είχε θολώσει. Εγώ το έκανα. Αυτός φταίει που χώρισα με τη γυναίκα μου, αυτός μας χώρισε, αυτός φταίει. Σε μία κίνηση απελπισίας πήρα το όπλο και άρχισα να πυροβολώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο σωφρονιστικός υπάλληλος μετά τη δολοφονία.

Στο ρεπορτάζ του OPEN, μίλησε γείτονας, ο οποίος περιέγραψε τα όσα άκουσε από το σπίτι που έγινε το φονικό. «Κάποιος κύριος μπήκε μέσα γιατί είχε κάποιες οικογενειακές διαφορές. Πάνω στη διαφωνία που είχαν, έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε. Άκουσα έξι με επτά πυροβολισμούς».

Ο δράστης, σύμφωνα με τις περιγραφές, οπλοφορώντας εισέβαλε στο σπίτι του πρώην κουνιάδου του και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Πάνω στον καυγά, πυροβόλησε στον μηρό τη 43χρονη μητέρα τριών παιδιών και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο σύζυγό της. Παρά τον τραυματισμό της, η γυναίκα άρπαξε το τριών ετών παιδί της και κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα, προκειμένου να γλιτώσει από τον δράστη. Μάλιστα, όταν οι συγγενείς και οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι, βρήκαν το τρίχρονο αγοράκι ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι ήταν ο αδερφός της 43χρονης, ο οποίος σοκαρισμένος φέρεται να είπε στον δράστη: «Τι έκανες, ρε ψυχάκια;»

Αμέσως μετά το φονικό ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος τράπηκε σε φυγή και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης -συνοδεία δικηγόρου- παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων.

Μπήκε στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση, ανέφερε η σύζυγος

Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο με τον 48χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του. Η γυναίκα -σε κατάσταση σοκ- φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ήμασταν μαζί με τον άνδρα μου. Μπήκε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας για να με σώσει. Μπήκε μπροστά για να μη με σκοτώσει».

Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το πρωί της προηγούμενης ημέρας,, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 50χρονος δράστης είχε έντονο διαπληκτισμό με συναδέλφους του σωφρονιστικούς υπαλλήλους γιατί ήθελε να του αλλάξουν το ωράριο στη δουλειά του για να μπορεί να βλέπει το παιδί του, με αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με έναν από αυτόν.

Σημειώνεται επίσης στο ρεπορτάζ, ότι δεν έχει βρεθεί το περίστροφο που κατείχε παράνομα.