Φονικό στα Μέγαρα: Εν ψυχρώ δολοφονία 48χρονου μπροστά στη σύζυγό του

Φονικό στα Μέγαρα: Εν ψυχρώ δολοφονία 48χρονου μπροστά στη σύζυγό του

Ο δράστης φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο το θύμα για τον χωρισμό με τη γυναίκα του

Ένας 48χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια γυναίκα 43 ετών, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκαν απόψε, μέσα σε σπίτι, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα, από έναν δράστη.

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να είναι άτομο του στενού περιβάλλοντος των δύο, ενώ φαίνεται ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός μαζί του και στη συνέχεια δέχθηκαν τους πυροβολισμούς.

Με βάση αστυνομικές πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλισε το ζευγάρι στα γεννητικά τους όργανα ενώ στο σπίτι βρίσκονταν την ώρα του φονικού, τα ανήλικα παιδιά του ζεύγους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φέρεται να είναι διοικητικός υπάλληλος σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Η αστυνομία δεν βρήκε ίχνη παραβίασης στο σπίτι ενώ εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή τη μαρτυρία γείτονα ότι άκουσε φωνές και μετά πυροβολισμούς.

Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.