Επίθεση σε ανήλικο στην Αμαλιάδα: «Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δύο μαχαιριές»

Επίθεση σε ανήλικο στην Αμαλιάδα: «Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δύο μαχαιριές»

Η περιγραφή του μαχαιρώματος στον 15χρονο μέσα στο σχολείο

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Αμαλιάδας μετά το πρωτοφανές περιστατικό σε σχολείο της πόλης, όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε συμμαθητή του.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα στα τραύματά του ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του  σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης, επίσης ανήλικος, παραδόθηκε στην αστυνομία μαζί με τον πατέρα του.

Το θύμα της επίθεσης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μέσα από το ασθενοφόρο και περιέγραψε τη στιγμή του μαχαιρώματος: «Ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο… Είχαμε τσακωθεί πριν, για άλλο λόγο και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ» ανέφερε.

Οι δύο νεαροί είχαν «παρελθόν» μεταξύ τους

Για το...ιστορικό των δύο ανήλικων, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Open ο ανταποκριτής του καναλιού λέγοντας ότι ήταν κοινό μυστικό ότι υπήρχαν δύο παρέες στο σχολείο που δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους. Μάλιστα, όπως είπε στην κατάθεσή του ο δράστης, είχαν καβγαδίσει και πριν από λίγες ημέρες με τον συμμαθητή του κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Κι όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στην αυλή, στο σχολείο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη τροπή, με τον έναν νεαρό να μαχαιρώνει τον άλλον!

Η Αστυνομία είχε ενημερωθεί λέει ο αδελφός του 15χρονου

Σύμφωνα πάντως, με τα όσα είπε ο αδερφός του 15χρονου τραυματία, στο Open, μετά από παλαιότερο καβγά των πρωταγωνιστών, είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία, χωρίς δυστυχώς, να κάνει κάτι. «Τον μαχαίρωσε πισώπλατα και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε και έβαλε τα χέρια του. Δε είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα».