Αρνείται η 24χρονη και να δει το μωρό που εγκατέλειψε σε είσοδο πολυκατοικίας

Αρνείται η 24χρονη και να δει το μωρό που εγκατέλειψε σε είσοδο πολυκατοικίας

Υποστηρίζει ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος και ξεκαθαρίζει ότι δεν το θέλει το παιδί

Αρνείται ακόμη και να δει το νεογέννητο βρέφος που εγκατέλειψε χθες Τρίτη στην είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ιακώβου Πολυλά 5 στην περιοχή της Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη η 24χρονη μητέρα του.

Η νεαρή γυναίκα που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, παρακολουθούμενη εκτός από το ιατρικό προσωπικό και από κοινωνικούς λειτουργούς, φέρεται να δηλώνει στους τελευταίους, ότι δεν θέλει καν να να αντικρίσει το παιδί της. Η 24χρονη υποστηρίζει, ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος. Σύμφωνα με την ίδια, το παιδί είναι καρπός του έρωτά της με έναν άνδρα, ο οποίος την εγκατέλειψε πριν από καιρό.

Η ίδια δήλωσε επίσης, ότι όταν γέννησε το κοριτσάκι, πανικοβλήθηκε. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρη, ότι ούτε ήθελε, ούτε θέλει να κρατήσει το παιδί. Επειδή δε, δεν επιθυμεί να δεθεί συναισθηματικά μαζί τους, φέρεται να είπε, ότι δεν επιθυμεί, ούτε καν να το δει. Με απόφαση πάντως του εισαγγελέα, η 24χρονη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την δίκη που θα οριστεί.

Το νεογέννητο κοριτσάκι το οποίο ζυγίζει περίπου 2,5 κιλά, νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το βρέφος διεκομίσθη με υποθερμία, καθώς ήταν τυλιγμένο πρόχειρα σε μία μόνο πετσέτα και παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους σε θερμοκοιτίδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.