Ο σκύλος της οικογένειας Μαυρίκου που κατάφερε να σωθεί όταν το αυτοκίνητο έπεσε στο Μώλο της Δραπετσώνας

Ο σκύλος της οικογένειας Μαυρίκου που κατάφερε να σωθεί όταν το αυτοκίνητο έπεσε στο Μώλο της Δραπετσώνας

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την μοιραία πτώση - «Της φώναζα και δεν απαντούσε»

Τραγική ήταν η κατάληξη για την οικογένεια Μαυρίκου, καθώς η μητέρα και ο αδελφός του εκδότη, έχασαν την ζωή τους όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε χθες το μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως η γυναίκα οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το αυτοκίνητο και το έριξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στον ΑΝΤ1, την είδε στη θέση του οδηγού, να κολλάει πίσω από ένα φορτηγό, που περίμενε να του επιτρέψουν την είσοδο.

Μάλιστα όπως ανέφερε το παράθυρο της γυναίκας ήταν μισάνοιχτο και της φώναζε. «Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, την φώναζα και δεν απαντούσε» λέει ο πρώτος άνθρωπος που είδε το αμάξι να πέφτει στη θάλασσα.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν και τα δυο σκυλιά της οικογένειας. Το ένα από τα δυο κατέφερε να βγει στην επιφάνεια και να σωθεί.

Το χρονικό της πτώσης

Ήταν λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι όταν σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα για αυτοκίνητο που έπεσε στο Μώλο Δραπετσώνας. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο άτομα και ένα σκυλί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το αυτοκίνητο φέρεται να έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες στην προβλήτα - ο χώρος είναι ελεγχόμενος - κόλλησε πίσω από ένα φορτηγό και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενη πορεία μέσα στο Μώλο και έπεσε στη θάλασσα.

Κατάφεραν να το εντοπίσουν στις 15:00 το όχημα, μία μαύρη Μερσεντές που φέρεται να ανήκει στον νεκρό Παναγιώτη Μαυρίκο, και μέσα να ανασύρουν τις δυο σορούς που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.