Στα «πράσα» πιάστηκε διαρρήκτης που είχε ρημάξει σπίτια στο Ηράκλειο

Στα «πράσα» πιάστηκε διαρρήκτης που είχε ρημάξει σπίτια στο Ηράκλειο

Μαζί με 62χρονο συνεργό του είχαν διαπράξει ακόμα δώδεκα υποθέσεις κλοπών

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη ένας 38χρονος διαρρήκτης στη Γόρτυνα Ηρακλείου, ο οποίος έγινε αντιληπτός, την ώρα που επιχειρούσε να «μπουκάρει» σε σπίτι, βάζοντας τέλος στην πλούσια δράση του έλαβε τέλος.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ο 38χρονος είχε διαπράξει εννιά διαρρήξεις και τέσσερις απόπειρες σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηρακλείου. Συνεργός του φέρεται να είναι ένας 62χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες έμπαιναν σε οικίες και αφαιρούσαν, ό, τι πολύτιμο έβρισκαν. Η λεία τους ξεπερνά σύμφωνα με εκτιμήσεις τα 23.000 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 38χρονος με τον 62χρονο κατά το χρονικό διάστημα από τις 31-7-2019 έως και τις 11-9-2019 είχαν διαπράξει ακόμα δώδεκα υποθέσεις κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.