Δίκη Χρυσής Αυγής : «Το έκανα για τα λεφτά. Δεν είμαι Χρυσαυγιτης»

Δίκη Χρυσής Αυγής : «Το έκανα για τα λεφτά. Δεν είμαι Χρυσαυγιτης»

Τι ανέφερε ο τέταρτος κατηγορούμενος για την επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες

Την γραμμή της άρνησης τήρησε και ο τέταρτος κατηγορούμενος για την επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, το 2012. Ο νεαρός κατηγορούμενος, μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα ακόμη ισχυριζόμενος πως δέχτηκε να φωτογραφηθεί ως Χρυσαυγίτης για 25 ευρώ.

«Το έκανα για τα λεφτά. Δεν είμαι Χρυσαυγιτης, το έκανα ως εργασία. Αλλά τελικά δεν πληρώθηκα ποτέ!» είπε απολογούμενος. Όπως ισχυρίστηκε τον προσέγγισαν έξω από ένα σχολείο  και η μόνη επαφή του με τη Χρυσή Αυγή ήταν όταν σε εκδήλωση του υποσχέθηκαν 25 ευρώ για να φωτογραφηθεί.

«Λένε ότι με αναγνωρίζουν, ενώ εγώ δεν ήμουν εκεί. Δεν συμμετείχα στην επίθεση , δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν» είπε αναφερόμενος στο γεγονός ότι αναγνώρισαν στο πρόσωπο του ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση.

Όπως και οι συγκατηγορούμενοι του ο νεαρός πήρε πίσω τον ισχυρισμό που είχε διατυπώσει ενώπιον των ανακριτών ότι φορούσαν μπλούζες με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως πιέστηκε.
Η δίκη  θα συνεχιστεί αύριο στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού με την απολογία του φερόμενου ως πυρηνάρχη του Περάματος και την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ.