Συνεχίζει να εργάζεται ο χειριστής στο Λούνα Παρκ – Ποια η κατάσταση υγείας του πατέρα της 13χρονης

Συνεχίζει να εργάζεται ο χειριστής στο Λούνα Παρκ – Ποια η κατάσταση υγείας του πατέρα της 13χρονης

Τι δήλωσε για την ψυχολογική κατάσταση του χειριστή ο δικηγόρος του

Κανονικά συνεχίζει να εργάζεται ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο Λούνα Πάρκ από το οποίο έχασε τη ζωή της η 13χρονη στον Αλμυρό Βόλου.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Ιωάννα Βάσσου, η πραγματογνωμοσύνη στο «χαλί» αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Η εισαγγελία Βόλου θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία. Πρώτα όμως θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα κάνουν έλεγχο στο μοιραίο παιχνίδι, το οποίο παραμένει στον Αλμυρό Βόλου, οι τρεις πραγματογνώμονες που ορίστηκαν μετά από εισαγγελική εντολή αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος της ιδιοκτήτριας.

Μέχρι να συμβεί αυτό, ο χειριστής από το Μπαγκλαντές συνεχίζει κανονικά την δουλειά του με το λούνα παρκ. Ο δικηγόρος του να δήλωσε πως συνεχίζει κανονικά να εργάζεται, αλλά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Παράλληλα ευχάριστα είναι τα νέα για τον πατέρα της. Ο πατέρας της άτυχης 13χρονης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, γνωρίζει χρόνια την οικογένεια της Σεράινας και τώρα προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί τους.