«Μας κατέστρεψε ο δράστης» δηλώνει ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από σφαίρα

«Μας κατέστρεψε ο δράστης» δηλώνει ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από σφαίρα

Ανάγκη για οικονομική βοήθεια προκειμένου η μικρή να μεταφερθεί σε κέντρο αποθεραπείας στο εξωτερικό

Ανήμερα του Πάσχα η τοπική κοινωνία στις Θεσπιές Θήβας συγκλονίστηκε από τον σοβαρότατο τραυματισμό της μικρής Αλεξίας από αδέσποτη σφαίρα, που έφυγε από όπλο 54χρονου κατά τη διάρκεια γλεντιού.

Εδώ και πέντε μήνες, η οικογένεια της 8χρονης ζει ένα βασανιστήριο με την μικρή να βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» .

Στο κεντρικό δελτίο του Star μίλησε ο πατέρας της μικρής Αλεξίας που αποκάλυψε το δράμα που βιώνουν καθημερινά:

«Πέρασαν πέντε μήνες, βιώνουμε ένα βάσανο. Σε ένα δωμάτιο μέσα καθηλωμένοι εγώ, η σύζυγός μου και το παιδάκι μου. Ούτε μιλάει, ούτε τίποτα. Γιατί να τύχει σε εμένα αυτό το πράγμα συνέχεια αναρωτιέμαι» αναφέρει με πόνο και καταλήγει απευθυνόμενος στον δράστη:

«Ντροπή του για αυτό που μας έκανε. Μας κατέστρεψε το σπίτι. Να μου φέρει το παιδί μου όπως ήταν και να μην μου δώσει τίποτα».

Η οικογένεια της 8χρονης, ζητά μέσω του δικηγόρου της, τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη ενώ τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας, ώθησαν τον πατέρα του κοριτσιού να απευθύνει έκκληση για στήριξη. Για το λόγο αυτό υπάρχει ήδη τραπεζικός λογαριασμός ώστε να συνδράμει όποιος επιθυμεί, ενώ -όπως αναφέρει ο πατέρας της Αλεξίας- πρέπει να μεταφερθεί για αποθεραπεία στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Μάλιστα προς αυτήν την κατεύθυνση, ήταν και η πρωτοβουλία των κατοίκων στις Θεσπιές να διοργανώσουν συναυλία οικονομικής ενίσχυσης, από την οποία συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.