Βγήκε από την εντατική η 8χρονη που είχε τραυματιστεί από σφαίρα

Βγήκε από την εντατική η 8χρονη που είχε τραυματιστεί από σφαίρα

Θα συνεχίσει την θεραπεία της σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Βγήκε σήμερα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, η 8χρονη Αλεξία που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές Θήβας.

Η υγεία του 8χρονου κοριτσιού βελτιώθηκε σε βαθμό, ώστε οι γιατροί να κρίνουν, ότι μπορεί να βγει από την εντατική και να συνεχιστεί η νοσηλεία της σε θάλαμο νοσηλείας της Α΄Χειρουργικής Κλινικής. Όπως μετέδωσε ο τ/σ Alpha, οι γονείς της αμέσως μετά την ευχάριστη είδηση, είπεαν: «Έγινε το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ελπίζουμε η Αλεξία να επανέλθει γρήγορα, γιατί μας έχει λείψει».

Η υγεία του κοριτσιού είχε παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης και στις 13 Μαΐου είχε αποφασιστεί η αφαίρεση της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής του. Ωστόσο, τρεις ημέρες αργότερα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και επαναδιασωληνώθηκε.

Η μικρή Αλεξία τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα από το περίστροφο 54χρονου, ο οποίος πυροβολούσε στον αέρα την Κυριακή του Πάσχα και ενώ το άτυχο κορίτσι έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του.