Ελεύθεροι οι δύο Ισραηλινοί που κατηγορούνται για βιασμό τουρίστριας στην Κρήτη

Ελεύθεροι οι δύο Ισραηλινοί που κατηγορούνται για βιασμό τουρίστριας στην Κρήτη

Ένταση επικράτησε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου από συγγενείς τους

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα Τρίτη οι δύο Ισραηλινοί, οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό μιας 19χρονης τουρίστριας από τη Γερμανία τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, οι άνδρες ηλικίας 29 και 35 ετών απολογήθηκαν νωρίτερα σήμερα, υποστηρίζοντας ενώπιον του ανακριτή, πως ό,τι συνέβη με την καταγγέλλουσα, έγινε με τη συναίνεσή της. Μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν κι οι δύο ελεύθεροι, με μόνο περιοριστικό όρο την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ.

Το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν μέλη των οικογενειών και των δύο κατηγορουμένων από το Ισραήλ, οι οποίοι προκάλεσαν ένταση, καθώς διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία των δημοσιογραφικών συνεργείων και ειδικότερα για το ότι έβγαζαν φωτογραφίες τα πρόσωπα των κατηγορουμένων. Εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε, οι δικαστικές Αρχές ζήτησαν από την ΕΛ.ΑΣ. να βγουν οι κάμερες από το Δικαστικό Μέγαρο και να παραμείνουν μόνο οι δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, η καταγγέλλουσα η οποία είναι Γερμανίδα εβραϊκής καταγωγής, έχει ήδη φύγει από την Κρήτη. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, στην καταγγελία της στις Αρχές η 19χρονη ανέφερε, ότι μετέβη με τη θέλησή της στο δωμάτιο όπου διέμεναν οι δύο Ισραηλινοί μαζί με έναν ακόμη φίλο τους.

Όπως κατήγγειλε, οι δύο άνδρες προχώρησαν στην πράξη την οποία τους αποδίδει, όταν η ίδια βγήκε από το μπάνιο και εκείνοι την περίμεναν... έχοντας βγάλει τα ρούχα τους.