Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου: «Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών»

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου: «Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών»

Οι λεπτομέρειες που έδωσε για το τραγικό περιστατικό

Συγκλονισμένη από την τραγωδία δηλώνει η 73χρονη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στο οποίο έχασε την ζωή της η 13χρονη κοπέλα στον Αλμυρό Βόλου. Εκείνο που επανέλαβε για μια ακόμη φορά τόσο αυτή όσο και ο δικηγόρος της είναι ότι δεν φέρει καμία ευθύνη

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι στον χώρο αυτό, όπως είπε, τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες. Σήμερα είναι 73 ετών. Παιχνίδια της επιχείρησης της έχουν στηθεί κατά καιρούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως στην Ξάνθη και τη Χαλκίδα. Σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται και για το παζάρι στα Τρίκαλα.

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δε φταίει; Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων».

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας;  Ποτέ….Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.

Η κατάθεση της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Star, 13 άτομα έχουν δώσει καταθέσεις για την τραγωδία: η ιδιοκτήτρια, δυο τεχνικοί των μηχανήματων, ένας εργαζόμενος στα εισιτήρια και 8 αυτόπτες ηλικίας ως 25 ετών.

«Βρισκόμουν σε απόσταση 80 μέτρων από το "χαλί". Δεν είχα οπτική επαφή. Άκουσα τον θόρυβο, πήγα στο σημείο και είδα το κορίτσι. Αμέσως έδωσα εντολή να καλέσουν ασθενοφόρο και την πυροσβεστική.

Ο χειριστής από το Μπαγκλαντές, ηλικίας  27 ετών πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις. Τον έχω 7 χρόνια στη δουλειά, είναι ασφαλισμένος και νόμιμα εργαζόμενος. Είναι πολύπειρος χειριστής όλων των μηχανημάτων.

Το κορίτσι το ήξερα, καθώς συνεργαζόμουν με τον πατέρα της σε κάποιες εργασίες μεταφοράς μηχανημάτων από τη Χαλκίδα.

Δεν είχε τη δυνατότητα κανένας χειριστής να αυξήσει ταχύτητα, καθώς έχει "κόφτη"».