Τραγωδία στον Αλμυρό: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ

Τραγωδία στον Αλμυρό: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ

Δεν της ασκήθηκε ποινική δίωξη ενώ αναζητείται ο αλλοδαπός χειριστής του παιχνιδιού

Ελεύθερη αφέθηκε από την εισαγγελέα υπηρεσίας σήμερα το μεσημέρι η 73χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο 13χρονη, καθώς η υπόθεση θα διερευνηθεί περισσότερο με προκαταρτική, που θα παραγγελθεί από την Εισαγγελία.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, καθώς ο Έλληνας που συνήθως το χειριζόταν, απουσίασε για να στήσει άλλο λούνα παρκ, εξαφανίστηκε μετά το τραγικό δυστύχημα και αναζητείται από την Αστυνομία. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης του λούνα παρκ που είναι κάτοικος Αθήνας, εμφανίστηκε στα Δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της και αφού οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της ασκηθεί ακόμη δίωξη, ώστε η έρευνα για την τραγωδία που συντάραξε την περιοχή να συνεχιστεί.

Στο μεταξύ, ο χώρος του λούνα παρκ εξακολουθεί να φυλάσσεται από την Αστυνομία, καθώς η Εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη, από το χώρο που έχασε τη ζωή της η άτυχη μαθήτρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...