Τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο: Ακαριαίος ο θάνατος της γιαγιάς και του εγγονού της

Τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο: Ακαριαίος ο θάνατος της γιαγιάς και του εγγονού της

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Η ιατροδικαστική εξέταση γιαγιάς και βρέφους που βρήκαν τραγικό θάνατο στο Αίγιο όταν παρασύρθηκαν από τον 28χρονο οδηγό προκαλεί αν μη τι άλλο σοκ.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών, το οποίο έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μόλις ενός έτους εγγονού της ήταν ακαριαίος.

Ο μικρός έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα χτυπήματα αυτά δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους.

Κούγιας: Αθώος ο 28χρονος για το περιστατικό του 2016

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την 67χρονη και το μόλις 1,5 ετών εγγονό της, θέλοντας να απαντήσει σε όσα ακούγονται για τον πελάτη του και την παλιότερη εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη είπε χθες:

«Οι ειδήσεις αυτές είναι παντελώς ψευδείς και μια δικογραφία που υπήρχε προ ετών εξαιτίας μιας αντιπαραθέσεως με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν κατά την κρίση μας κακή άσκηση των καθηκόντων τους, έχει κριθεί αμετάκλητα από την ποινική Δικαιοσύνη με αθωωτική απόφαση για τον εντολέα μας [...] Δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση με κανέναν» (διαβάστε εδώ όλη την ανακοίνωση).

Προτείνουν εξωδικαστικό συμβιβασμό στην οικογένεια των θυμάτων

Ο νεαρός οδηγός παραμένει υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Οι συνήγοροι του επανέλαβαν χθες την πρόταση τους για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια των θυμάτων.
Η δικογραφία μόλις ολοκληρωθεί από την Τροχαία Πατρών θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Οι αστυνομικοί έχουν ορίσει και πραγματογνώμονα που εξετάζει το όχημα για τις συνθήκες της τραγωδίας.