Μαρτυρία-σοκ αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος στο Αίγιο

Μαρτυρία-σοκ αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος στο Αίγιο

Τι αναφέρει η έκθεση του πραγματογνώμονα για την ταχύτητα του μοιραίου αυτοκινήτου

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη αυτόπτη μάρτυρα για την αντίδραση του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Αίγιο και που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο γιαγιάς με το εγγονάκι της.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 μίλησε ο θείος του αδικοχαμένου μωρού που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού και περιγράφει τις στιγμές που έζησε αλλά και την αντίδραση του οδηγού:

«Το αμάξι όταν έγινε όλο το κακό έφτασε 150 μέτρα πιο πάνω. Τρέχω, πάω τον βγάζω από το αυτοκίνητο, τραβάω να ανοίξω την πόρτα και βγήκε χορεύοντας μέσα στο χαμόγελο. Έλα να δεις τι έκανες, του λέω. Εσύ μια χαρά είσαι. Με το που βλέπει, φωνάζει την κοπέλα του, πάρε τηλέφωνο τη μάνα μου να έρθει.

Μέχρι να γυρίσω το είχε βάλει στα πόδια. Τον κυνηγάω και πηδάει μέσα στο αμάξι. Βάζει μπροστά και φεύγει. Κρατάω την πόρτα εγώ, με πάει λίγο σέρνοντας την αφήνω και σταματάω ένα μηχανάκι μεγάλου κυβισμού και του ζήτησα να πάρει τα νούμερα του αυτοκινήτου, έτσι τον πιάσαμε».

Τι αναφέρει η έκθεση του πραγματογνώμονα

Η έκθεση του πραγματογνώμονα της Τροχαίας δείχνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  πως το αυτοκίνητο κινούνταν με ταχύτητα άνω των 103 χιλιομέτρων σε κατοικημένη περιοχή.

«Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι το ατύχημα πυροδοτείται γιατί η στροφή αυτή έχει ασφαλή ταχύτητα διελεύσεως 103 χιλιόμετρα την ώρα. Η κατάληξη του οχήματος γίνεται 150 μέτρα μετά την πρώτη πρόσκρουση στο πεζοδρόμιο και η σήμανση της οδού στην περιοχή είναι αποκαρδιωτική» τονίζει ο πραγματογνώμονας κ. Χόνδρος.

Φωτογραφία αρχείου

Παρακαλούμε περιμένετε ...