Τραγωδία στην Αχαΐα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Τραγωδία στην Αχαΐα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Ο 28χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς πέφτοντας στη θάλασσα

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα, με θύματα μια 67χρονη και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις Καμάρες, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού κοντά στη στροφή που οδηγεί στον οικισμό Μπαρμπουναίικα στην Αχαΐα.

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου BMW, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κυριολεκτικά καβάλησε το πεζοδρόμιο, χτυπώντας τη γιαγιά με το μωράκι που βρισκόταν στο καρότσι του και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα όπως αναφέρει το filodimos.gr. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μάλιστα ο 28χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της 67χρονης Ε.Μ. δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το χωριό τους, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και βέβαια έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με τον εγγονό της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο.