Οι διαρρήκτες δωματίων ξενοδοχείων στην Κρήτη ήταν… παιδιά

Οι διαρρήκτες δωματίων ξενοδοχείων στην Κρήτη ήταν… παιδιά

Κατάφεραν μέσα σε μία ημέρα να «ανοίξουν» οκτώ δωμάτια με τη λεία τους να ξεπερνά τα 3.000 ευρώ

Δύο παιδιά ηλικίας 12 και 15 ετών είναι οι δράστες των κλοπών, που σημειώθηκαν στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα cretapost.gr, πρόκειται για αδέλφια, που μέσα σε μόλις μία ημέρα, στις 25 Αυγούστου, «άνοιξαν» οκτώ δωμάτια ξενοδοχείων αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, με την συνολική αξία να ξεπερνά τα 3.000 ευρώ. Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατά την προανάκριση διαπίστωσαν, πως τα συγκεκριμένα αδέλφια διέπραξαν στις 22 Αυγούστου μία ακόμα κλοπή σε περιοχή του δήμου Χανίων, κλέβοντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Οι αρχές μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα βρήκαν και συνέλαβαν τους δύο ανήλικους, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 573,60, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα ως μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. Συνελήφθη ακόμη η 41χρονη μητέρα τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.