Θρίλερ στην Ικαρία: Η μαρτυρία της καμαριέρας για φωνές στο δωμάτιο

Θρίλερ στην Ικαρία: Η μαρτυρία της καμαριέρας για φωνές στο δωμάτιο

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου - Μυστήριο με το κινητό της αστροφυσικού

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία. Τα ίχνη της νεαρής γυναίκας χάθηκαν από προχθές το πρωί όταν βγήκε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα με το sigmalive, η καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η 35χρονη αστροφυσικός με τον σύντροφό της, ανέφερε στον ξενοδόχο και την ΕΛ.ΑΣ πως ένα βράδυ πριν χαθούν τα ίχνη της Νάταλι, είχε ακούσει φωνές.

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μίλησε και για τις κηλίδες αίματος οι οποίες βρέθηκαν στο δωμάτιο που διέμενε η αστροφυσικός με τον σύντροφο της.

«Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο απέναντι νησί που λέγεται «Φούρνοι». «Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές».

Φίλοι της 35χρονης με αναρτήσεις απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν σε εντοπισμό της. Παράλληλα, δημοσιεύεται η φωτογραφία της σε μια προσπάθεια πιο εύκολου εντοπισμού της.

Πανικοβλημένος ο σύντροφός της

«Το παιδί χθες έτρεχε με τους πυροσβέστες σαν τρελός. Πανικοβλημένος, ανησυχούσε, έκλαιγε ο άνθρωπος. Μου είπε "για όνομα του Θεού ολόκληρη επιχείρηση, με ελικόπτερα, θερμικές κάμερες και δεν μπορεί να βρεθεί ακόμα αυτή η κοπέλα; Άνοιξε η γη και την κατάπιε;"» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Ποια είναι η Βρετανίδα αστροφυσικός

Η Νάταλι είναι επιστήμονας και αγαπά πολύ τα σπορ και μάλιστα συμμετείχε σε μια εκστρατεία για να ενθαρρυνθούν οι γυναίκες κάθε ηλικίας στην Κύπρο, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Στην Κύπρο έμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι πήγε στο νησί στις 3 Αυγούστου και την Δευτέρα επρόκειτο να αναχωρήσουν αεροπορικώς για Κύπρο, μέσω Αθήνας.