Σοκάρει και με την συμπληρωματική του απολογία ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον

Σοκάρει και με την συμπληρωματική του απολογία ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον

«Χτυπούσα όσες γυναίκες μου άρεσαν» ομολογεί κυνικά και υποστηρίζει, ότι «με την αμερικανίδα θόλωσα»

Σοκ προκαλεί και η συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια του 27χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει η εφημερίδα «RealNews» της Κυριακής.

Ο 27χρονος ο οποίος ήδη βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως έχοντας ομολογήσει ότι βίασε και σκότωσε την 60χρονη αμερικανίδα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχοντας μικρή ταχύτητα με το αυτοκίνητο, χτυπούσα όσες γυναίκες μου άρεσαν. Συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χιλιομέτρων για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα, τις ενοχλούσα και κάποιες που μου άρεσαν, τις χτυπούσα κιόλας».

Παραδέχθηκε μάλιστα, ότι «έχω πειράξει με αυτό τον τρόπο πολλές κοπέλες» και συμπλήρωσε ότι «πολλές φορές κατέβαινα να ζητήσω συγγνώμη. Ήθελα να τις γνωρίσω. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αυτοκίνητο και της είπα πως ήμουν αφηρημένος. Της ζήτησα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να την πάω στο νοσοκομείο. Ήθελα απλά να γνωριστώ μαζί της».

Για την Σούζαν Ίτον είπε, ότι «με την αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές, για να τη βιάσω μετά». Μάλιστα αν και προανακριτικά είχε πει στους αστυνομικούς, ότι «δεν πίστευα, ότι θα με εντόπιζαν για τον φόνο. Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού, για να μην την εντοπίσουν. Δεν πίστευα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα», στην ανακρίτρια ανέφερε, πως πίστευε ότι το μυστήριο με τη δολοφονία της βιολόγου θα λυνόταν. «Έχω δει σε ταινίες, πως η Αστυνομία έχει σύγχρονα μέσα, για να βρίσκει στο τέλος τον ένοχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακρίτρια πάντως θα ορίσει τις επόμενες ημέρες, μετά και από αίτημα του συνηγόρου του, ειδικό ψυχίατρο προκειμένου να εξετάσει τον 27χρονο, ο οποίος από την αρχή έκανε λόγο για «σκοτεινές δυνάμεις» που τον κυρίευαν και ότι δεν είχε επίγνωση των πράξεών του.