Το σημείο που δολοφόνησε την Σούζαν Ίτον ο 27χρονος

Το σημείο που δολοφόνησε την Σούζαν Ίτον ο 27χρονος

Υπέδειξε στους αστυνομικούς του εγκληματολογικού το ακριβές μέρος

Ώρα με την ώρα, πληθαίνουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της δολοφονίας της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον, από τον καθ'ομολογία δράστη.

Απόψε ο 27χρονος υπέδειξε, σύμφωνα με το flashnews.gr, στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο σκότωσε την 60χρονη βιολόγο, σε κοντινή απόσταση από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Αστυνομικοί του εγκληματολογικού, έφτασαν το βράδυ της Δευτέρας στο σημείο που τους υπέδειξε ο καθ'ομολογία δολοφόνος, λίγο πριν το μνημείο των Ευελπίδων στο Κολυμπάρι Χανίων και αφού απέκλεισαν την περιοχή, ερεύνησαν το χώρο και συνέλεξαν επιπλέον στοιχεία που σκιαγραφούν το έγκλημα και «δένουν» την υπόθεση για το πού, πώς, πότε και γιατί ο 27χρονος σκότωσε την 60χρονη γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να συνάντησε ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του, την 60χρονη βιολόγο που έκανε τζόκινγκ, περίπου ένα χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες του flashnews.gr, στο Κολυμπάρι. Τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει, έχοντας σεξουαλικό κίνητρο, ενώ στη συνέχεια, όταν η γυναίκα έδινε μάχη να ξεφύγει από τα χέρια του 27χρονου, τη  μαχαίρωσε και της έκλεισε τις αεραγωγούς με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου εντοπίστηκε στις 9 Ιουλίου από δύο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους, σε μια προσπάθεια του δράστη να καλύψει τα ίχνη του.

Την ίδια ώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτι στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένα ακόμη άτομο που φέρεται να βοήθησε τον 27χρονο να μεταφέρει το πτώμα της 60χρονης στη σπηλιά στο Ξαμμουδοχώρι. Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.