Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον

Ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης ανέφερε ότι τη χτύπησε με το αγροτικό του όχημα μόλις την είδε να κάνει τζόκινγκ

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον στα Χανιά, άρχισαν να ξετυλίγονται εδώ και λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 27χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά και που -σύμφωνα με την Αστυνομία- αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, ομολόγησε προφορικά ότι εκείνος διέπραξε το στυγερό έγκλημα ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ηρώς Καρυοφύλη στο κεντρικό δελτίο του Alpha, του ζητήθηκε να περιγράψει τη στιγμή της δολοφονίας.

Ο φερόμενος ως δράστης που μένει στην Κίσσαμο Χανίων και δουλεύει ως αγρότης και ιδιωτικός υπάλληλος, ανέφερε ότι μόλις είδε την Αμερικανίδα βιολόγο να κάνει τζόκινγκ, τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, την έβαλε αναίσθητη στο αγροτικό του και την πήγε στην τοποθεσία όπου εντοπίστηκε αργότερα η άτυχη γυναίκα. Εκεί τη δολοφόνησε, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη.

Σε ερώτηση των αστυνομικών αν την κακοποίησε σεξουαλικά, εκείνος αρνήθηκε αν και -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha- είμαστε σε αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων αλλά και της εξέτασης του DNA. Όπως προκύπτει, οι μώλωπες ήταν από το χτύπημα με το αμάξι ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος αρνήθηκε την ύπαρξη συνεργού.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και αναπαράσταση της δολοφονίας. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον Alpha.