Το εύρημα που μπορεί να οδηγήσει στον δολοφόνο της 60χρονης βιολόγου

Το εύρημα που μπορεί να οδηγήσει στον δολοφόνο της 60χρονης βιολόγου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενδεχομένως πρόκειται για το μοιραίο λάθος του δράστη

Ένα πολυ σημαντικό εύρημα το οποίο μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της 60χρονης αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις έρευνες στα Χανιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο «ασφαλείς πληροφορίες», στον τόπο όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, εντοπίστηκε ένα σημαντικότατο εύρημα για την πρόοδο των ερευνών, το οποίο φέρεται να ανήκει στον δολοφόνο. Το εύρημα αυτό, το οποίο για εύλογους λόγους οι αστυνομικοί δεν αποκαλύπτουν, περί τίνος πρόκειται ακριβώς, έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και πιστεύεται, ότι θα ρίξει «φως» στις έρευνες που διεξάγονται.

Η ύπαρξη του σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να συνδέεται άμεσα με την σορό της Σούζαν Ίτον. Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και σε αυτό το εύρημα δίνεται μεγάλη έμφαση. Δεν αποκλείεται και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να υπάρξουν απαντήσεις σχετικά με την ανίχνευση DNA στα νύχια του θύματος, το οποίο πιστεύεται ότι αντιστάθηκε σθεναρά στον δράστη και πάλεψε για την ζωή του.