Γνωστό μπαρ της Αθήνας ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με την Athens Voice

Γνωστό μπαρ της Αθήνας ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με την Athens Voice

Τι ανέφερε η επιχείρηση με ανακοίνωσή της

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και τα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια κατακραυγής που δέχθηκε η Athens Voice σχετικά με την ανάρτησή που έκανε για τον τραγικό θάνατο της Αρμένισσας αποκλειστικής νοσοκόμας στο Κρατικό Νίκαιας, ήρθε ένα γνωστό μπαρ στο κέντρο της Αθήνας να ανακοινώσει ότι σταματάει τη συνεργασία με το συγκεκριμένο μέσο.

Το γνωστό μπαρ επί της οδού Κολοκοτρώνη, γνωστοποίησε μέσω facebook ότι μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αποφασίζει να σταματήσει την εμπορική δραστηριότητα με το έντυπο.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «Πριν δυο μέρες διαβάσαμε ένα απάνθρωπο σχόλιο στην Athens Voice σχετικά με τον τραγικό θάνατο της νοσοκόμας στο Κρατικό της Νίκαιας. Είμαστε σοκαρισμένες-οι. Γιατί η ζωή έχει αξία ανεξάρτητα από την εθνικότητα. Γιατί είναι πέρα από τα όρια του πολιτισμού η χλεύη του θανάτου. Γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να χωρίζονται σε “κανονικούς” και μη».

Και συμπλήρωσαν ότι «Δυστυχώς η διεύθυνση της Athens Voice δεν καταδίκασε το φρικτό σχόλιο. Επιλογή της. Η δικιά μας επιλογή είναι να της ζητήσουμε να αποσύρει τα τεύχη της και να μην γίνεται αναφορά του ονόματος μας για διαφημιστικούς λόγους».

Ενώ η ανακοίνωση αναφέρει ότι η κίνηση γίνεται ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι πραγματοποίησαν παρέμβαση στα γραφεία της εφημερίδας με σπρέι και τρικάκια ενώ το μεσημέρι της Τρίτης, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άσκησε αυτεπάγγελτη έγκληση κατά του μέσου.