Παρέμβαση με συνθήματα και τρικάκια στα γραφεία της Athens Voice

Παρέμβαση με συνθήματα και τρικάκια στα γραφεία της Athens Voice

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του κτιρίου

Πριν λίγη ώρα, άγνωστοι πραγματοποίησαν παρέμβαση στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Athens Voice στο κέντρο της Αθήνας.

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στην είσοδο και πέταξαν φυλλάδια (τρικάκια). Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση.

«Με τις μετανάστριες είμαστε μαζί» ήταν ένα από τα αναγραφόμενα συνθήματα, με αφορμή τα δημοσιεύματα της εφημερίδας για τον θάνατο της νοσηλεύτριας στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες, η Athensvoice είχε δημοσιεύσει ένα σχόλιο στην σελίδα της στο facebook στο οποίο σχολίαζε τον θάνατο της νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο Νίκαιας, η οποία πήδηξε από το παράθυρο: Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού.

Το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε θύελλα αρνητικών σχολίων και η σελίδα «κατέβασε» το σχόλιο ενώ λίγη ώρα αργότερα μέσω κειμένου αναγκάστηκε να απολογηθεί.