Με κομμένες αρτηρίες και φλέβες 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Με κομμένες αρτηρίες και φλέβες 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο νεαρός φέρεται να χτύπησε την μπουνιά του σε τζαμαρία με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του στο χέρι

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ένας 15χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά στο χέρι χθες τα ξημερώματα σύμφωνα με το patrisnews.com.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος χθες γύρω στις 4:30 στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από τους οικείους του και όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς έφερε βαθύ τραύμα στον αγκώνα με κομμένες αρτηρίες και φλέβες.

Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς αιμορραγούσε ασταμάτητα και η πίεσή του είχε πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα με τον γιατρό που εφημέρευε να κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια να κρατήσει τον έφηβο στη ζωή.

Όταν κατάφερε να τον σταθεροποιήσει κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο λόγω της βαρύτητας των κακώσεων που έφερε στα αγγεία του δεξιού χεριού κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και ανέλαβαν τον 15χρονο αγγειοχειρουργοί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός, ο οποίος κοιμόταν, ξύπνησε όταν άκουσε την μητέρα του να καβγαδίζει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του με τον οποίο έχουν χωρίσει. Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε φέρεται ο νεαρός να χτύπησε την μπουνιά του σε τζαμαρία με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του στο χέρι.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και ακολούθησαν τα παραπάνω, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές