Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Πρωτόγνωρη υπόθεση, θα διδάσκεται»

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Πρωτόγνωρη υπόθεση, θα διδάσκεται»

Έκλαψε, είπε συγγνώμη δήλωσε ο συνήγορος του 31χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία της 63χρονης μέσα στο σπίτι της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ο συνήγορος του 31χρονου, Νίκος Διαλυνάς αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θύματος, τόνισε ότι πρόκειται για μια ιστορία η οποία θα ψαχτεί, με διάφορες διαδικασίες διότι, σύμφωνα με τον ίδιο, έτσι όπως έγινε, αγγίζει τα όρια του παράλογου όπως αναφέρει το thestival.gr.

«Δε γίνεται κάποιος να πάει να συντηρήσει ένα κλιματιστικό και να φτάνει σε αυτό το σημείο. Είναι μια υπόθεση η οποία, πρώτον, θα διδάσκεται, δεύτερον, τωρα αρχίζει. Υπάρχει αδιαμφισβήτητος εμβρασμός ψυχής. Δε γνωρίζονταν από πριν, υπήρχε κάποιος διαπληκτισμός και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Δεν είχε οικονομικό κίνητρο, δεν είχε κίνητρο ληστείας, δεν πήρε χρήματα, δεν έψαξε το σπίτι μετά, κάτι που επιβεβαιώνει η ασφάλεια. Έκλαψε, είπε συγγνώμη. 31 ετών, ποτέ δεν έχει πειράξει κανέναν. Οι γνωστοί του τον περιγράφουν ως έντιμο και ειλικρινή. Ο τρόπος που αντέδρασε μετά, που έκανε όλα τα ραντεβού του, δείχνει ότι για έναν άνθρωπο που δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές. Αρχές το να οπλίσει το χέρι του, του δημιούργησε σοκ», τόνισε μεταξύ άλλων ο, Νίκος Διαλυνάς.