Στην Ελλάδα και πάλι η θαλαμηγός όπου έχασε τη ζωή του 20χρονο μοντέλο

Στην Ελλάδα και πάλι η θαλαμηγός όπου έχασε τη ζωή του 20χρονο μοντέλο

Τον περασμένο Σεπτέμβριο βρέθηκε κρεμασμένη στο σκάφος η Αυστραλή Σινέντ Μακναμάρα

Στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά αγκυροβόλησε σήμερα προερχόμενη από τους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία, η θαλαμηγός «Mayan Queen IV» του Μεξικανού Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξορύξεων στον κόσμο.

Πρόκειται για την θαλαμηγό στην οποία έχασε πέρσι μυστηριωδώς τη ζωή της μία 20χρονη, μοντέλο από την Αυστραλία. Η Σινέντ Μακναμάρα είχε βρεθεί κρεμασμένη στην 93 μέτρων υπερπολυτελή θαλαμηγό, ενώ βρισκόταν στην Κεφαλονιά και ο θάνατός της αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Μέλη του πληρώματος είχαν αναφέρει στις αρχές, ότι η 20χρονη η οποία φέρεται να ήταν μέλος του πληρώματος, χωρίς να διευκρινίζεται ο ρόλος της, υπέφερε από πρόσφατο χωρισμό, ενώ το θέμα απασχόλησε για πολλές ημέρες τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της θαλαμηγού διαθέτει σύμφωνα με το Forbes περιουσία ύψους 9 δισ. δολαρίων και είναι ο 3ος πλοηυσιότερος άνθρωπος στο Μεξικό. Είναι -μεταξύ άλλων- ιδιοκτήτης της εταιρείας χαρτοφυλακίου Grupo Bal και της Industrias Peñoles, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας εξόρυξης του Μεξικού, η οποία παράγει 25.000 κιλά χρυσού και 2,5 εκατ. κιλά αργύρου ετησίως και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αργύρου στον κόσμο.