Η μοιραία θαλαμηγός στην οποία αυτοκτόνησε το μοντέλο στην Κεφαλλονιά

Η μοιραία θαλαμηγός στην οποία αυτοκτόνησε το μοντέλο στην Κεφαλλονιά

Το mega yacht «Mayan Queen» έχει αναχωρήσει από το νησί, με άγνωστο προορισμό

Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου μοντέλου Σινέντ Μακναμάρα στο γιοτ μεγιστάνα στην Κεφαλλονιά, όπως δήλωσε στην Daily Mail ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της άτυχης κοπέλας.

Ο θάνατος της 20χρονης, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται να οφείλεται σε αυτοκτονία. Η έρευνα του λιμεναρχείου Κεφαλλονιάς βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ φως στη υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται ήδη η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό του άτυχου μοντέλου.

Το τραγικό γεγονός συνέβη πριν λίγες ημέρες στην 93 μέτρων υπερπολυτελή θαλαμηγό Mayan Queen IV του Μεξικανού κροίσου και μεγιστάνα των εξορύξεων Αλμπέρτο Μπαϊγέρες (Alberto Bailleres), η περιουσία του οποίου αγγίζει, σύμφωνα με το «Forbes», τα 9,6 δισ. δολάρια.

Ο  Μπαϊγέρες είναι  ο 143ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και ο δεύτερος πιο πλούσιος Μεξικανός -μετά τον Κάρλος Σλιμ.

Το mega yacht «Mayan Queen» είναι 60ο στην παγκόσμια κατάταξη των 100 μεγαλύτερων θαλαμηγών ενώ ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος το παρέλαβε το 2008 έναντι του ποσού των 140 εκατ. δολ. ΗΠΑ.

Μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση  16 άτομα και έχει 24μελες πλήρωμα.

Αυτή τη στιγμή, η υπερπολυτελής θαλαμηγός έχει αναχωρήσει από το λιμάνι της Κεφαλλονιάς, με άγνωστο προορισμό.